B&S Auto's - Roggel

Over ons

B&S Auto's biedt een totaaloplossing rondom al uw mobiliteitsbehoeften. Vanuit een centraal gelegen vestiging in Roggel zijn wij het aanspreekpunt voor particulier en MKB.
 

Lid van de BOVAG

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie.
 

Jarenlange ervaring

B&S Auto's werkt uitsluitend met gekwalificeerd en betrouwbaar personeel. Wij hebben ons personeel geselecteerd op basis van expertise op verschillende vlakken. Door al deze expertise te combineren hebben wij jarenlange ervaring met het onderhoud aan alle merken auto's.  Ons personeel vertegenwoordigt een ideale mix voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Gaat het nu om geavanceerde elektronische diagnose óf ouderwets sleutelwerk, u bent bij ons aan het juiste adres!
 

ANWB Service Partner

Een aantal monteurs zijn gediplomeerd ANWB Wegenwacht service medewekers. Dat betekent dat wij u overal en in de meeste gevallen direct weer op weg kunnen helpen. De werkzaamheden die wij in dit kader verrichten, maakt dat wij nog meer kennis en ervaring opdoen voor onderhoud/reparatie aan verschillende merken.
 

B&S App

B&S Auto's staat altijd voor u klaar, tijdens maar ook buiten openingstijden! De B&S App is speciaal voor u ontwikkeld en kunt u volledig personaliseren. De gegevens van uw auto worden herkend op basis van enkel het kenteken. Vervolgens zijn de mogelijkheden eindeloos!
  • Chatfunctie voor direct contact
  • Online afspraak maken 24/7
  • Inzicht in meest voorkomende pech-/servicemeldingen
  • Aanbod occasions
  • Reminder (winterbanden, APK, onderhoud)
Deze App zal de komende tijd geoptimaliseerd worden. In de toekomst krijgt u  een melding als uw voertuig klaar is, facturen die digitaal opgevraagd kunnen worden en nog veel meer.

Wij zijn en blijven uw mobiliteitspartner in het centrum van Roggel!
 

FJ Design